NOVA SVAĐA

Ava i Aleks u svađi otkrile sve tajne

03.05.2012 u 14:27

Bionic
Reading

Novi sukobi u Survivoru ne jenjavaju. Opet vatru potpaljuju bolje polovice Survivora, Ava i Aleks

U plemenu Sibu nastaju klanovi. Priča se cijeli dan o tome tko će koga izbaciti večeras na plemenskom savjetu. Većina ih misli izbaciti Avu, dok Sebastian želi izbaciti Nevena jer ništa ne radi i misli da će se najmanje uvrijediti i naljutiti ako ispadne.

Ava je tužna jer ljudi u plemenu mijenjaju mišljenje iz sekunde u sekundu i to prepričava Sebastianu.

Kaže da je igrala fair play igru i da je bila čovjek i pazila više na druge nego na sebe. Svi ostali misle da je Ava dogurala do svog maksimuma.

Ava hoda od čovjeka do čovjeka u plemenu i pita za koga će glasati, a Milanu otkriva da bi je od svega najviše povrijedilo da on, Sebastian ili Vlada glasaju za nju, za druge joj, kaže, nije bitno.

Na otoku odbačenih Mia odluči napraviti zafrkanciju i svakome iz Velikog vijeća napravi kapuljače s izrezima oko očiju govoreći da se želi našaliti malo na svoj račun i račun Velikog vijeća i kapuljačama pridonijeti važnosti Velikog vijeća. Svi prihvate zafrkanciju i odluče tako otići na plemenski savjet.

Aleks je, na pitanje voditelja što misli o Avi, pokrenula burnu raspravu o tome je li Ava u biti dvolična. Ava na to ne ostaje dužna Aleks i otkriju se mnoge zanimljive stvari o tome tko je za koga i zbog čega glasao.

Budući da pola ujedinjenog plemena ima osobni imunitet, glasa se samo za one koji ga nemaju: Vlada, Neven Marko, Nikola i Ava. Od njih petero, jedan od njih će večeras postati član Velikog vijeća. No, prije glasanja, i Veliko vijeće ima riječ i može postaviti pitanja bilo kojem članu plemena Sibu.

Što je Jelena pitala Marka, a što ŽareCigija te tko napušta ujedinjeno pleme jednom zauvijek i pridružuje se Velikom vijeću te koje neugodno iznenađenje očekuje pleme nakon što su svi mislili da se vraćaju u kamp, ne propustite pogledati večeras u 21.40 sati na RTL televiziji!