TINA KUNAKEY

Atraktivna supruga Vincenta Cassela sa sebe je skinula gotovo sve. Ostavila je tek jedan detalj...

23.12.2020 u 14:19

Bionic
Reading

Supruga francuskog glumca Vincenta Cassela, model Tina Kunakey ponovno je uspjela razveseliti širu javnost svojim golišavim fotografijama. Ovoga puta sa sebe je skinula skoro sve, pa se Instagram užario

Tina Kunakey, 23-godišnja francuska manekenka i model, pod povećalo javnosti stigla je prije nekoliko godina, kada je započela vezu a 31 godinu starijim francuskim glumcem Vincentom Casselom, s kojim je danas u sretnom braku i imaju dijete.

Zgodna Francuskinja može se pohvaliti sjajnim izgledom, a posebno istesanom figurom zbog koje je jedan od traženijih modela u zemlji. Kada god joj prilika to ukaže, Tina se pohvali svojim raskošnim oblinama, a sada je to napravila i tijekom još jednog, sada već tradicionalnog, odmora u Brazilu početkom mjeseca.

Nakon povratka u domovinu mlada ljepotica prisjeća se sjetno svog tropskog odmora na beskrajnim pješčanim plažama. Sada je na njezinu Instagramu osvanula fotografija na kojoj je gotovo cijela obnažena. Tina na sebi ima tek minijaturne, izuzetno tanke tanga gaćice, slikana je odostraga, a grudi je prekrila rukama.

  • +11
Vincent Cassel i Tina Kunakey Izvor: Profimedia / Autor: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovako nešto izazvalo je pravu pomutnju na društvenim mrežama, a objavu je u rekordnom roku lajkalo preko 130 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta.