ZNA PRIVUČI PAŽNJU

Atraktivna plesačica iz 'Plesa sa zvijezdama' mami uzdahe: Nema tko nije gledao za njom

02.07.2019 u 12:49

Bionic
Reading

Valentina Walme koju su gledatelji upoznali kroz nedavno završeni plesni show na Novoj TV, nije prošla nezapaženo na crvenom tepihu na proslavi 60. rođendana Večernjeg lista u ponedjeljak navečer. Plesačica je plijenila poglede dok je pozirala u društvu svog partnera iz 'Plesa sa zvijezdama', Davora Garića

Valentina Walme pojavila se u dugoj, blijedo ružičastoj asimetričnoj haljini spuštenih ramena posutom svjetlucavim kristalima s prorezom na donjem dijelu te je tako istaknula svoje savršeno oblikovane noge. Svojom pojavom zabljesnula je na velikom sinoćnjem partyju Večernjeg lista.

Sudeći prema fotografijama i video snimkama koje je objavila na svom Instagram storyju, dobro se zabavljala u društvu Davora Garića, koreografa Igora Barberića i Marka Mrkića kojeg su gledatelji upoznali kao plesnog mentora Viktorije Đonlić Rađa.

Nakon angažmana u showu 'Ples sa zvijezdama' nedavno je kao plesna pratnja nastupila u Vodicamana festivalu domaće glazbe CMC. 27-godišnja Zagrepčanka često sudjeluje u video spotovima domaćih izvođača, a kako je ranije izjavila za tportal, najljepše joj je plesati u paru s bratom.

PRIPREME ZA CMC

Svi su gledali samo u nju: Najseksi hrvatska plesačica u Vodicama izazvala pomutnju

Pogledaj galeriju