zanosna ljepotica

Atraktivna Kaja, srpska pjevačica koja je očarala Bornu Ćorića, blistala je u bijelom od glave do pete

1/6

Kaja Ostojić

Druga večer glazbenog spektakla 'Music Awards Ceremony' privukla je veliki broj gostiju koji su stigli odjeveni u bijele stajlinge. Među uzvanicima nalazila se i Kaja Ostojić, atraktivna pjevačica koju se u posljednje vrijeme povezuje s Bornom Ćorićem.

Kaja je, predam dress codeu, stigla odjevena u bijelo od glave do pete – bijele hlače širih nogavica dojmljivo je uparila sa duljim sakom s vezanjem koje naglašava struk i oblikuje siluetu. Kao detalji našle su te bijele sandale na remenčiće te mala torbica prekrivena bijelim perlama. 39-godišnja pjevačica je izgledala doista zanosno, s razlogom privlačeći poglede okupljenih.

Inače, Kaja i tenisač Borna Ćorić snimljeni su nedavno u jednom beogradskom restoranu, a ubrzo nakon toga krenula su nagađanja kako je srpska pjevačica očarala našeg sportaša. Prema pisanju srpskih medija 26-godišnji tenisač već je neko vrijeme u vezi s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Kajom Ostojić. Atraktivnu Kaju, Ćorić je upoznao preko zajedničkih prijatelja. Između njih se odmah 'rodila kemija' no oklijevali su neko vrijeme zbog velike razlike u godinama. 

Kaja Ostojić

Kaja Ostojić

Izvor: Pixsell / Autor: AMIR HAMZAGIC/ATAIMAGES/PIXSELL

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 26.01.2023 u 23:15