sve oduševe

Opet privlače pažnju: Atraktivnu Raquel Mauri Hrvati odavno vole, a fotografije sa sestrom uvijek su hit na Instagramu

30.05.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Naš nogometaš i reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga uvijek naglašavaju koliko su im zajedništvo i obitelj bitni. Nema tko ne zna da par redovito na duštvenoj mreži objavljuje romantične zajedničke ili fotografije sa svojim djevojčicama, a poznato je i da Raquel rado pokazuje ostale članove svoje obitelji s kojima je jako bliska, posebno sestru Irene

Već je mnogima poznato kako Raquel Mauri ima jednako atraktivnu sestru Irene, koja je s njom bodrila Vatrene u Rusiji, a da obitelji Rakitić i Lopez (inače, Irene Mauri udana je za Alberta Lopeza) skupa slave blagdane i obiteljske rođendane te idu na putovanja. Sestre nerijetko objave zajedničke fotografije koje uvijek izazovu veliku pozornost.

Nakon serije fotografija sa suprugom Ivanom i svojih atraktivnih poza, jedna od najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskojpo to zna koji put je oduševila objavom sa starijom sestrom Irene. Zgodne sestre pozirale su pored bazena, a obje su se i ovog puta modno uskladile sa svijetlim trapericama, trendi sakoima i sandalama s vsokom potpeticom. Komentatori su odmah 'raspalili' po komplimentima.

Svojevremeno su nasmijale javnost kad se Irene pohvalila sestrinim pjevačkim sposobnostima kada je Raquel zapjevala na drugom rođendanu kćeri Adare i to nazvala 'flamenkom'. U komentarima na društvenim mrežama su 'molili' da više ne pjeva jer su ih 'zaboljele uši' od Raquelinog pjevanja.

  • +4
Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia