NE KRIJE SREĆU

Slavna plus size ljepotica prvi put nakon poroda svijetu pokazala prvorođenog sinčića

06.02.2020 u 20:25

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva tjedna najpoznatija plus size ljepotica Ashley Graham postala je po prvi put majka. Ona i suprug Justin Ervin postali su roditelji sina Isaaca koji je okupirao svu njihovu pažnju i unijeo radost u njihove živote, a sada je plus size ljepotica po prvi put svijetu pokazala svog prvorođenog

Ashley Graham cijeli se život promijenio kada je u ruke primila svog sina kojeg su ona i suprug Justin Ervin nadjenuli Isaac Menelik Giovanni. 32-godišnja plus size ljepotica, koja je svojim trudom i radom dospjela na listu 10 najplaćenijih modela današnjice nije više mogla kriti sreću za sebe pa je sada konačno odlučila pokazati svijetu svog mezimca.

Uz obiteljsku fotografiju na kojoj ona i suprug zaljubljeno gledaju u svog sina, Ashley je objavila i emotivnu poruku u kojoj progovara o trenutku kada je prvi put ugledala malenog Isaaca.

'Sjećam se kada sam prvi put držala Isaaca i rekla Justinu: 'Sada smo zauvijek obitelj'. Imam toliko razloga da budem zahvalna; svu ljubav i podršku ove nevjerojatne zajednice, nevjerojatnog muža i prekrasnu bebu koja mi je otvorila oči, pokazavši mi koliko je nevjerojatan ovaj svijet', napisala je slavna ljepotica, zahvalivši se suprugu i sinu na tome što su njezino najveće životno blago.

Slavni model i 31-godišnji redatelj otkrili su kako je Isaacu ime odabrao Justin koji je još u srednjoj školi znao da će jednog dana tako nazvati svog sina. Njegovo srednje ime Menelik znači 'sin mudrih', a to su ime odabrali nakon posjeta Etiopiji prošlog Božića, gdje su saznali da je prvi vladar te afričke države nosio ime Menelik I.

Ime Giovanni je pak sugerirao njihov prijatelj, a ime je poveznica Ashleyinog i Justinovog djeda koji su nosili to ime, ali i crkve u kojoj su se Justinovi roditelji krstili.

Da je na svijet stigao njihov prvorođenac, Ashley i Justin obznanili su svijetu putem Instagram priče u kojoj su napisali: 'U 18 sati u subotu naši su se životi promijenili na bolje. Hvala svima na ljubavi i potpori tijekom ovog nevjerojatnog perioda'.

Ništa vas ne može pripremiti na to koliko je porod čaroban trenutak. Zahvalna sam što sam porod odradila prirodnim putem, u svom domu, uz supruga koji je bio uz mene svih šest sati koliko je trajao porod', rekla je nedavno u jednom intrvjuu Ashley.

Da čekaju dijete, Ashley Graham i njezin godinu dana mlađi suprug Justin Ervin, otkrili su na devetu godišnjicu braka, u kolovozu prošle godine.

  • +13
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Swimsuits for All/MEGA / Mega Agency / Profimedia