dugi pregovori

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver: Trebalo im je više od deset godina da podijele imovinu, a sada su i službeno razvedni

28.12.2021 u 23:50

Bionic
Reading

Nakon više od desetljeća razdvojenosti, Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver sada su se i službeno razveli

Prema pisanju stranih medija slavni par koji živi odvojeno već više od desetljeća sada je konačno finalizirao razvod svog braka. Razvod je vodio privatni sudac koji je ranije ovog mjeseca potpisao konačnu dokumentaciju, međutim prema pravilima Vrhovnog suda koji zahtijeva da slučaj preda nadležni sudac, brak je okončan tek ovaj tjedan.

Razvod je potrajao dulji niz godina velikim dijelom zbog kompleksnog sporazuma o imovinskoj nagodbi. Iako su konačni detalji povjerljivi, TMZ piše kako je velika vjerojatnost da će par procijenjenih 400 milijuna dolara podijeliti po pola.

Sada bivši par, koji je u brak stupio 1986. godine, nisu imali sklopljen predbračni ugovor.

Početak kraja njihovog braka bio je trenutak kada se saznalo da je Arnold prije 24 godine začeo dijete s njihovom nekadašnjom domaćicom Mildred Baenom. Bivši guverner Kalifornije skrivao je činjenicu da je bio Josephov otac 15 godina, a Mildred je tvrdila da je dječak sin njenog sada bivšeg supruga Rogelija Baene.

Josephova velika sličnost s ocem navela je Mariu Shriver da ispita Mildred o djetetovom pravom ocu, a ona je u konačnici istinu priznala dopisniku NBC Newsa. Ubrzo nakon toga Maria i Arnold su odlučili prekinuti.

'To je vrlo teška situacija za njega. Jednako tako to je vrlo teška situacija za moju djecu. Vrlo teška situacija za moju obitelj. Bilo je teško svima. Ali to se dogodilo i sada to moramo pronaći način i krenu dalje,' rekao je Arnold Howardu Sternu 2015. godine.

  • +3
Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver Izvor: Profimedia / Autor: Kyodo/Newscom / Newscom / Profimedia

Zvijezda filma 'Terminator' sa svojom sada već bivšom suprugom ima četvero djece - Katherine (32), Christinu (30), Patricka (28) i Christophera (24). Iako su obije od prekida bili u vezama s drugima, bivše supružnike često se moglo vidjeti u zajednički izlascima s djecom, a nerijetko bi im se pridružio i Joseph koji sada radi na tržištu nekretnina.