Jazz i Tamburaški orkestar

Koncerti HRT-ovog projekta 'Sunčana strana Prisavlja' do daljnjeg bez publike

  • Autor: V.I. / Hina
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 16:26
  • Objavljeno 12.07.2020 u 16:12
tportal

Izvor: HRT / Autor: HRT

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, koncert Jazz orkestra HRT-a i sastava Cubismo, planiran za utorak, 14. srpnja od 20 sati, i koncert Tamburaškog orkestra HRT-a i sastava Meštrović & Expresto, planiran za srijedu, 15. srpnja od 20 sati, održat će se bez prisustva publike

Koncerti će se održati na ljetnoj pozornici s južne strane HRT-a, u sklopu projekta Hrvatske radiotelevizije Sunčana strana Prisavlja.

Snimku koncerta i uvodne emisije 'Sav taj Jazz', urednice Melanije Pović, pogledajte na Trećem programu Hrvatske televizije u subotu 18. srpnja od 20.05 sati.

Tamburaški orkestar HRT-a i sastav Meštrović & Expresto

Tamburaški orkestar HRT-a i sastav Meštrović & Expresto

Izvor: HRT / Autor: HRT

Izravni prijenos koncerta i uvodne emisije 'Glazbene obitelji', urednice Lejdi Oreb, moći će se pogledati na Trećem programu Hrvatske televizije od 20,15 sati.

Jazz orkestar HRT-a i sastav Cubismo

Jazz orkestar HRT-a i sastav Cubismo

Izvor: HRT / Autor: HRT

Sunčana strana Prisavlja veliki je ljetni projekt Hrvatske radiotelevizije otvoren sedmim izdanjem manifestacijom 'Glazba i grad' 19. lipnja na novoj ljetnoj pozornici u Zagrebu, s južne strane zgrade HRT-a.

Na velikoj open-air pozornici održano je niz besplatnih koncerata, a u programu su sudjelovali ili će sudjelovati svi orkestri HRT-a: Simfonijski orkestar HRT-a, Tamburaški orkestar i Zbor HRT-a, te Jazz ansambl HRT-a s brojnim gostima.

HRT planira na Sunčanoj strani Prisavlja do 20. rujan održati niz glazbenih, filmskih i zabavnih večeri..

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!