DAMIN GAMBIT U VENECIJI

Anya Taylor-Joy jednim je potezom 'matirala' glasine da je u vezi s kolegom

05.09.2021 u 15:55

Bionic
Reading

Subotnja vrlo opušten i ugodna vožnja brodom po Veneciji potaknula je glasine o vezi glumice Anye Taylor-Joy i njenog filmskog kolege Matta Smitha, no zvijezda serije 'Damin gambit' jednim je vrlo učinkovitim potezom sve odbacila

S velikom pažnjom promatralo se sinoćnje pojavljivanje glumaca Anye Taylor-Joy i Matta Smitha na venecijanskom crvenom tepihu.

Naime, u sklopu 78. izdanja Venecijanskog filmskog festivala u subotu je održana premijera njihovog filma 'Last Night In Soho' pa su se glumački kolege na crvenom tepihu pojavili zajedno.

Zvijezda serije 'Damin gambit', 25-godišnja Taylor-Joy pažnju je plijenila u jarko ružičastoj strukiranoj haljini koja je naglasila njezin besprijekoran stas, a njezin je kolega za crveni tepih odjenuo crno odijelo sa satenskim reverima i tamno sivu košulju.

No promatrače zbivanja na crvenom tepihu nije toliko zanimao njihov modni odabir, koliko razvoj situacije primijećene ranije tijekom dana.

Naime, putujući taksi brodom na otmjeno događanje nešto ranije u subotu, glumci koji su vožnju započeli sjedeći odvojeno, nakon određenog su se vremena približili jedno drugom.

Činili su se vrlo opušteno u međusobnom društvu i kao da im je vrlo ugodno dijeliti osobni prostor.

Glumac se na sjedalu broda rukom osolnio iza glumičine glave dok ga je ona gledala s ljubavlju, a njezina se ruka povremeno našla u njegovoj kosi milujući je.

  • +10
Anya Taylor-Joy i Matt Smith u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na izlasku s taksi broda Matt je Anyu primio rukom oko struka dok su pozirali fotografima.

Ove glasine ne bi trebale previše brinuti glumca koji je prošle godine prekinuo vezu s glumicom Lily James, no o vezi Anye i glazbenika i pjevača Malcom McRaea pisalo se i ovoga srpnja, a novodno se on čak i preselio kod nje.

Upitani za komentar ni Anya, ni Matt nisu željeli ništa reći za Daily Mail, no glumica koja je očarala u seriji 'Damin gambit' jednim je potezom demantirala sve glasine.

Na balkonu svoje hotelske sobe u Veneciji u nedjelju se pojavila s dečkom Malcomom McRaeom i razmjenjivala nježnost pod venecijanskim suncem i pred, vjerojato sasvim slučajno, paparazzima koji su se nekim čudom tamo našli.

Anya Taylor-Joy i dečko Malcom McRae u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia