VELIKI LJUBITELJ ŽIVOTINJA

Antun Ponoš proslavio 40. godišnjicu mature i pokazao kako je izgledao u mladosti

20.05.2023 u 21:48

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih televizijskih voditelja i sigurno najpoznatiji ljubitelj životinja koji već tri desetljeća uspješno vodi i uređuje emisiju Kućni ljubimci, ovih dana je zafeštao s nekadašnjim školskim kolegama

Od kolijevke do groba – najljepše je đačko doba, kaže stara poslovica, a svog đačkog doba i vremena bezbrižnosti ovog vikenda je evocirao Antun Ponoš sa svojim prijateljima iz školskih klupa. Sastao se sa svojim H razredom.

Čuveni voditelj i autor mnogima omiljene emisije ranije se, prisjećajući svojih najranijih dana otkrio da je su mu roditelji dali silnu ljubav premda je odrastao uz baku i djeda. Njegovi su otišli u Njemačku, a braća ostala s maminim roditeljima u Nuštru.

Kao školarac je oduvijek imao drugačiju energiju, bio je pun ideja, nekad odskakao od vršnjaka, stvarao vesele, simpatične situacije. U školi je organizirao zabave, brojna događanja što je kasnije pretvorio u posao, a i proslava 40. godišnjice je, naravno, prošla u zabavnom tonu zahvaljujući njegovim rekvizitima i zanimljivim idejama koje je priredio svojim nekadšnjim kolegama.