NJEZINA FORMULA

Antonija Blaće otkrila tajnu uspješnog braka

27.06.2019 u 09:35

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih televizijskih lica danas slavi četvrtu godišnjicu braka s proslavljenim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem. Voditeljica Antonija Blaće u svom je stilu čestitala suprugu ovaj važan dan, a pritom je otkrila i tajnu uspješnog braka

Prije četiri godine na današnji dan voditeljica Antonija Blaće stala je pred oltar u crkvi svetog Marka na Gornjem gradu u Zagrebu i izrekla sudbonosno 'da' vaterpolistu Hrvoju Brlečiću. Nosila je tada romantičnu haljinu domaćeg dizajnerskog dvojica eNVy room i nije skidala osmijeh s lica.

Ni četiri godine nakon RTL-ova voditeljica ne krije sreću što pored sebe ima pravog čovjeka uz kojeg prolazi sve uspone, padove, tužne i radosne trenutke.

'Tajna uspješnog braka je što vrijeme toliko brzo leti pa si odjednom već četiri godine u braku. Sretna nam godišnjica ljubavi', poručila je simpatična Šibenčanka ispod vjenčane fotografije koju je objavila na Instagramu.

Nedavno je Antonija za tportal govorila o braku i ljubavnim odnosima i kazala: 'Mislim da kvaliteta veze ovisi isključivo o tome kakvi ste sami sa sobom.' Objasnila je tada da uglavnom uči na vlastitim greškama, da neke uporno ponavlja, a kazala i da je suprug njezina najveća potpora kada tuguje.

Antonija Blaće sa suprugom Hrvojem uživa u glazbi na terasi hotela Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX