kratki odmor na braču

Antonija Blaće: Ovo je ljeto zeznuto za mene

11.08.2017 u 15:11

Bionic
Reading

U Supetru je u četvrtak navečer počeo 3. Brač film festival koji će idućih dana okupiti brojne mlade i perspektivne filmaše iz čitavog svijeta. Prva filmska večer počela je filmom 'Ministarstvo ljubavi' redatelja Pave Marinkovića, a u prepunom supetarskom ljetnom kinu uživala je i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće u društvu supruga Hrvoja, a za tportal je ispričala svoje dojmove s Brača

'Atmosfera je jako lijepa, ležernog ugođaja. U kinu na otvorenom smo pogledali 'Ministarstvo ljubavi' koji je bio presladak. Festival je sjajan jer u organizaciji rade mladi ljudi iz cijelog svijeta pa čak i iz Kine', ispričala nam je Antonija.

Sa suprugom Hrvojem Brlečićem ostaje do kraja festivala, a onda se vraćaju u Zagreb jer ih čekaju brojne obaveze.

  • +8
Brač Film Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Brač Film Festival

'Ovo je ljeto zeznuto za mene, a odmarat ćemo se zimi. Pripremamo novu sezonu natjecateljskog showa 'Život na vagi',  opet smo dobili puno prijava i jedva čekamo da opet nekome uljepšamo život', kaže lijepa voditeljica..

Ovogodišnji Brač Film Festival započeo je jutarnjim projekcijama za djecu i filmom 'Mali Gangster', a nastavio se radionicom dokumentarnog filma koju je vodio nagrađivani hrvatski filmski redatelj i snimatelj Boris Poljak. U sklopu Festivala otvorena je i izložba Premijere fotografkinje Marijane Marinović, rodom Bračanke koja dugi niz godina živi i radi u New Yorku. 

  • +3
Sva lica Antonije Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Na otvorenju trećeg izdanja bračkog festivala uživali su i Stjepan PerićJelena JovanovaAsim UgljenTihana LazovićSlavko SobinFilip MayerDejan Djonović, srpski producent Miroslav Mogorović, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog Centra Daniel Rafaelić i mnogi drugi.