PONOSNA MAMA

Anne Hathaway nekoliko mjeseci nakon poroda otkrila spol drugog djeteta

15.01.2020 u 23:23

Bionic
Reading

Slavna oskarovka tijekom cijele druge trudnoće bila je izuzetno otvorena prema javnosti, dajući čak do znanja da ima problema s velikim mučninama. Međutim, onda je u tajnosti rodila i nekoliko mjeseci uspješno krila djetetov spol

Glumica Anne Hathaway prije nekoliko je mjeseci rodila u potpunoj tajnosti, te je potom viđena u šetnji s novom bebicom, suprugom Adamom Shulmanom i trogodišnjim sinom Jonathanom.

Identitet ali i spol drugog djeteta 37-godišnja Njujorčanka uspješno je krila mnogo tjedana nakon poroda, a sada je javnost napokon doznala da je rodila još jednog dječaka.

Tijekom dodjele nagrada Critic's Choice Awards u Santa Monici, lijepa glumica zablistala je na crvenom tepihu, a tada je jednom od poznanika pokazala svoje drugo dijete na fotografiji na mobitelu i oslovljavala ga u muškom rodu.

  • +8
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ime bebice još uvijek nije otkrila, ali slavna brineta obožavatelje je svojim trbuščićem i viškom kilograma koji je nakupila u trudnoći koje je bez stida pokazala u uskoj haljini na crvenom tepihu, dajući time i podršku svim novopečenim majkama koje su suočene s fizičkim promjenama.