NA MODNOJ REVIJI

Anna Wintour ovim je potezom sve zaprepastila: Pa zar nema nimalo poštovanja prema kraljici?

21.02.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Prvi dolazak kraljice Elizabete II na londonski Tjedan mode obilježili su svi svjetski mediji, a jedan detalj nikome nije promaknuo. Naime organizatori su kraljicu smjestili u prvi red, odmah pored legendarne Anne Wintour, a ono što je urednica Voguea napravila zaprepastilo je sve

Prvi put u povijesti londonskog Tjedna mode u prvom je redu sjedila 91-godišnja kraljica Elizabeta II, odjevena u haljinu i sako s potpisom Angele Kelly, ukrašene kristalima Swarovski. Na rukama je imala crne rukavice, kojima je držala omiljenu crnu Launerovu torbu.

  • +27
Kraljica na reviji Richarda Quinna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No odjeća, kao i modna revija, pale su u drugi plan, a društvene mreže užarile su se zbog druge stvari. Naime kraljica Elizabeta II bila je smještena pored 'modne kraljice', slavne Vogueove urednice Anne Wintour, a ono što je mnogima zasmetalo totalno je nepoštivanje članice kraljevske obitelji.

Naime Anna Wintour ni u jednom trenutku nije skinula svoj zaštitni znak - sunčane naočale - pa čak ni dok je vodila uljudni razgovor s kraljicom. Koliko je opsjednuta sunčanim naočalama, govori to da po uredima Voguea hoda s njima na nosu, pohađa društvena događanja i čak je 2015. godine odgledala cijelu dodjelu Oscara a da ih ni u jednom trenutku nije skinula.

Jedina iznimka bila je 2017. godine, kada je bila uzvanica u Buckinghamskoj palači. Iako je stigla noseći ih na licu, prilikom ulaska u glavnu prostoriju skinula ih je i spremila kako bi mogla primiti nagradu od kraljice Elizabete II.

Nije trebalo proći dugo da fotografije s revije obiđu svijet te da na društvenim mrežama korisnici krenu s komentarima na račun 'nedodirljive' Anne Wintour.