život na dvije adrese

Anita Dujić Broadfoot iz zemlje svog supruga: 'Škoti su posebno topli, dragi i divni domaćini'

27.07.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica živi na relaciji Hrvatska - Škotska. Trenutno ponovo boravi u zemlji svog životnog odabranika s njihovom dvogodišnjom mezimicom, kćerkicom Lily jer njezin suprug Duncan Broadfoot tamo radi na novom filmu

Niže temperature i poneka kiša nisu joj, kaže smetali budući da Anita Dujić Broadfoot većinu dana provodi radeći dok vikendima, kada joj je suprug slobodan, obilaze što više toga i uživaju u zajedničkom vremenu.

'Glencoe je jedan od mojih favorita, volim jako i jezera kojih je popriličan broj, kao i sam Glasgow te sve njegove čarobne parkove', opisala je Anita za Story. Kod Britanaca joj se, rekla je, sviđa njihov otvoren pogled prema svijetu i sklonost poštovanju pravila. 'Kod nas doma pije se čaj s mlijekom nekoliko puta na dan uz tost s marmeladom. Škoti su posebno topli, dragi i divni domaćini', ističe.

Pričala je i o svojim beauty rutinama. 'Ne idem nikamo bez zaštitnog faktora, pijem puno vode, hranim kožu što je više moguće i izbjegavam sunce koliko mogu. Jednom tjednom stavim hidratantnu masku da dubinski nahranim kožu - i to je to', otkrila je. U ljetnim mjesecima ne odriče se bijelih haljina te laganih sandala.