neobični obilazak Buckinghamske palače

Angelini Jolie u Londonu su sva vrata otvorena

15.03.2017 u 21:55

  • +7

Angelina Jolie u neobičnom posjetu Buckinghamskoj palači

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Angelina Jolie gostovala je u utorak na London School of Economics u ulozi predavačice, a nekoliko sati nakon rasprave na temu 'Žene, mir i sigurnost' povela je sina Maddoxa u neuobičajen privatni obilazak Buckinghamske palače

Prigodno odjevena u crnu večernju haljinu i odgovarajuće kožne čizme, Angelina je izgledao elegantno, čime se ne može podičiti dobro raspoloženi 15-godišnji Maddox.

S obzirom na njihovo odredište, povijesni londonski dom kraljice, Maddox se pojavio u prilično ležernom izdanju, odjeven u crne traperice, košulju i tenisice.

Ispraćeni pritajenim pogledima hotelskog portira Angelina i Maddox su na putu do auta prolaznicima uputili uljudne osmijehe. Nekoliko trenutaka kasnije pred njima su se otvorila dobro poznata vrata od kovanog željeza.

Kako primjećuje Daily Mail, Angelina i Maddox su dobili vrlo neobičan privatni obilazak Buckinghamske palače, bez prisutnosti članova kraljevske obitelji.

Naime, palača će za posjete državničkim sobama svakodnevno biti otvorena od 9.30 do 19.30 sati, počevši od 22. srpnja pa do 31. kolovoza. Za turiste će ponovno biti otvorena od 1. rujna do 1. listopada, s ekskluzivnim večernjim posjetima koji kreću od 17.30 sati.