SAMOĆA JOJ GODI

Angelina Jolie: Prvo javno pojavljivanje nakon razvoda

18.02.2017 u 20:57

  • +2

Angelina Jolie

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Samrang Pring

Bionic
Reading

Premijeru filma o strahovladi Crvenih Kmera 'First They Killed My Father' koji je producirala Angelina Jolie održala se u Kambodži u drevnom kompleksu hramova Angkor Wat. Na premijeru je lijepa glumica i redatečjica došla u pratnji svoje šestero djece, a to joj je ujedno bilo i prvo javno pojavljivanje nakon što je objavljeno da se razvodi od Brada Pitta

Jolie je na konferenciji za novinare održanoj uoči premijere blistala u crnoj haljini s ženstvenim čipkastim detaljima, a društvo joj je pravilo mnogobrojno potomstvo.

Film 'First They Killed My Father' temelji se na sjećanjima djevojčice Luong Ung koja je preživjela okrutni režim Crvenih Kmera, a nastao je po knjizi nazvanoj po njoj. Luong Ung je bila dijete u vrijeme vladavine Crvenih Kmera (1975. - 1979.), a tijekom tog period aubijeno više od vam milijuna stanovnika Kambodže.

#angelinajolie with her #children today in #cambodia

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

'Pročitala sam knjigu Luong Ung prije puno godina i to je jedna od prvih knjiga koje su mi pomogle da otvorim oči i shvatim kakve se sve stvari događaju u svijetu...', rekla je Jolie na tiskovnoj konferenciji povodom premijere filma.

Jolie je istaknula kako je ova priča o ratu i razaranju posebice snažna zbog toga što dolazi iz perspektive djeteta, a Ung u knjizi govori o užasima koje je proživjela. Crveni Kmeri ubili su joj roditelje i dvije sestre, a ona se spasila pobjegavši sa starijim bratom u Tajland.

Jolie! ???? #angelinajolie #bradpitt ##joliepitt

A post shared by RockStory (@rockandstory) on

Jolie je posebno vezana za Kambodžu, još otkako je tamo snimala film 'Lara Croft: Tom Raider', a iz te zemlje dolazi i njezin najstariji sin Maddox kojeg je posvojila 2002. Godinu dana kasnije postala je počasna državljanka te zemlje.