postaje suvoditeljica

Angažman koji se ne odbija: Arijana Čulina dobila je novu, zanimljivu ulogu, evo o kakvoj je riječ

28.08.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Lifestyle emisija 'IN Magazin' od jeseni donosi nove rubrike kojima će osvježiti format, a nositeljica rubrike bit će poznata komičarka, glumica i spisateljica. Popularna Splićanka u svojim će televizijskim kolumnama dati osvrt onoga što nam se događa u svakodnevnom životu

Zabavne crtice iz života bit će upakirane u humorističnom duhu, a teme će obuhvaćati niz aspekata naše svakodnevice te brojne situacije u kojima se svatko može lako prepoznati. Arijana je poznata komičarka koja zna u uobičajenim situacijama prepoznati ono nešto neuobičajeno, posebno, te duhovito interpretirati naizgled 'običnu' zgodu, stoji u priopćenju.

'Prošlo je 20 godina od moje Goge Biondine, sada se vraćam kao autor i komentator u novom formatu u kojem ću opet na svoj način komentirati razne dnevne događaje, muško – ženske odnose, a bit će tu i nešto malo politike. U tom humoristično-igranom prilogu imat ćemo i gostujuće likove – susjedu, prijateljice, muža', izjavila je Arijana Čulina.

Teme unutar rubrike će varirati od zdravog života, gužvi u prometu, raznih dogodovština s rive, do turizma, mode i ostalih aspekata današnjice u Hrvatskoj. Prvo izdanje rubrike bavi se zamalo propalom turističkom sezonom i iznajmljivanjem apartmana. Na humorističan način vidjet ćemo tako osvrt na aktualnu situaciju u turizmu, a Arijana će napraviti i humorističnu karakterizaciju naših turista iz pojedinih zemalja članica EU.