nije išlo

Andreja i Ognjen Vukojević neće braku dati drugu šansu, više ne žive skupa

24.06.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Bivši nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije bio je optužen za obiteljsko nasilje početkom svibnja, no oslobođen je svih optužbi te su mu ukinute mjere opreza, ipak od zajedničkog života s Andrejom nema više ništa

Sada već bivša supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca iselila se iz obiteljskog doma na zagrebačkom Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni, javlja Story.

Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je supruga da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Dvadesetak dana nakon prijave, Općinsko državno odvjetništvo zbog nedostatka dokaza odbacilo je kaznenu prijavu protiv njega te ukinulo mjere opreza i zabrane približavanja supruzi.

  • +7
Andrea Ćupor Vukojević prošetala gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjećamo, Andrea i Ognjen vjenčali su se u listopadu 2016. godine, a ubrzo im je stigla i potvrda ljubavi - sin Luka. Par je započeo vezu 2008., kad je nogometaš igrao za ukrajinski klub Dinamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se ona godinu dana kasnije preselila u Kijev.

Prekinuli su 2010. i ostali u dobrim odnosima, a nakon toga Andreja je bila u vezi s kolegom Igorom Garačom. Četiri godine nakon prekida Andrea i Ognjen su obnovili vezu te se zaručili. Vukojević je prije Andreje ljubio novinarku Fani Stipković.