OPORAVAK OD OZLJEDA

Andrej Kramarić na sunčanoj Ibizi pozirao bez majice; tko mu to pravi društvo?

23.05.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić ima razloga za slavlje. Iza njega je super sezona igranja u Bundesligi, nakon koje je njegov klub TSG 1899 Hoffenheim završio kao četvrti. Mladi nogometaš ove je bundesligaške sezone najbolji igrač svog kluba. Ovih dana Njemačku je zamijenio toplijim krajevima, uživa u odmoru te se pokušava oporaviti od ozljeda, a usput je obožavateljice počastio fotografijom na kojoj je u prvi plan istaknuo svoju muskulaturu

Pored lijepog osmjeha i nogometnih vještina, na zadovoljstvo ženske populacije 25-godišnji Andrej Kramarić pokazao je i svoje savršene pločice na trbuhu. Kramarić već nekoliko dana uživa na Ibizi te gušta u tamošnjim blagodatima - kupanju u bazenu, sunčanju, ali i ludim noćnim provodima - puneći baterije za nove nogometne pothvate. Naime u dogovoru s hrvatskim izbornikom Antom Čačićem odlučeno je da Kramarić zbog ozljede ramena i aduktora neće putovati u Los Angeles na prijateljsku utakmicu protiv Meksika. No neplanirano je dobio i nekoliko dana odmora viška jer je Čačić odlučio da na njega ne računa za kvalifikacijsku utakmicu protiv Islanda...

Kako je tu Čačićevu odluku Kramarić primio, nije poznato... No poznato je to da je ovaj Zagrepčanin ambiciozan pa tako zna reći kako bi 'jednoga dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu'. Ipak, trenutačno mu je odlično u njemačkom klubu i, što je najvažnije, navijači ga obožavaju.

Izjavio je da uživa u svim aspektima tamošnjeg života - od društva, grada i restorana do kluba. Slobodno vrijeme najradije koristi za druženje s prijateljima na opuštenoj večeri. Kad mu to obaveze dopuštaju, često putuje do Hrvatske jer je jako vezan za svoju obitelj.

Caooss Thusss Thusss Caooss worldddd from Ibizaaaa 🔝🤑😎🎶

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

U studenom 2016. otkrio je da se nakon više od šest godina razišao sa Zagrepčankom Marinom Pavić te da su ostali u dobrim odnosima. Na Ibizi se u noćnom provodu fotografirao sa ženskom osobom, ali kako oboje imaju iscrtano lice, ne može se razaznati je li to njegova bivša ili neka nova ljubav.