sve je otvoreno

Andrea Šušnjara o odlasku iz Magazina: 'Rado ću pomoći tko god dođe na moje mjesto'

07.07.2023 u 17:07

Bionic
Reading

Jedna od naših najdugovječnijih grupa – Grupa Magazin do sad je izmijenila sedam pjevačica, a zadnja po redu i ondje se zadržala najduže je Andrea Šušnjara. Progovorila je o tome je li vrijeme za solo karijeru, a i o svom ljubavnom statusu

Ovo ljeto bit će radno za grupu Magazin. Priznala je da više ne zna ni kad ide leći, ni gdje ide leći, ni gdje se budi te da mora provjeriti na rasporedu u kojem je gradu'. Već je, kaže, toliko koncerata odradila da se 'osjeća kao da je ljeto pri kraju'.

U grupi koja je nastala 80-tih godina, a otkrila je je li došlo vrijeme za solo karijeru. Kazala je da je 13 godina podredila cijeli svoj život Magazinu, nije se uspjela baviti dodatnim poslovima i izjavila kako 'mislim da dolazi vrijeme da okrene noviju stranicu, da se okrene sama sebi'. No to ne znači da sad odlazi, ali smatra da će se to dogoditi'.

Glazbom se, poručila je, namjerava baviti do kraja života odnosno dokle je zdravlje služi i dok može. Do kraja godine će odraditi sve obaveze koje ima, a od sljedeće godine će ponovo popričati s ostatkom benda. Priznala je kako će joj kada dođe trenutak odlaska ipak biti teško, a svoju nasljednicu će dočekati raširenih ruku.

'Nemam tih nekih ljubomornih trenutaka. Rado ću pomoći tko god dođe na moje mjesto, ja ću mu uskočiti, pomoći. Sve što treba tu sam', rekla je za In Magazin Nove TV. Među prvima je otvoreno pričala o svom zdravlju i važnosti brige o sebi pa joj je 'drago da je sada sve više i više poznatih priča i o bolesti i privatnim problemima, stvarima koje su se prije krile, da curice i mlade žene vide da nije sve uvijek savršeno, jer svi imaju celulit i svatko se bori na svoj način sa svojim zdravstvenim problemima.

Pričala je i o tome ima li vremena za ljubav. ''Ovo ljeto neće biti vremena ni za ljubav, ni za kupanje ni opuštanje, ali nadam se krajem 9. da ću negdje otputovati, pobjeći, pa tko zna u neke nove avanture'', rekla je. Za sada će odmor ipak malo pričekati, jer Magazinska koncertna sezona nastavlja u punom jeku.

  • +4
Andrea Šušnjara Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX