SPREMNA ZA NOVI POČETAK

Ana Radišić: 'HRT je mjesto o kojem sam sanjala'

01.03.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Nakon što je prije samo nekoliko dana iznenadila sve objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da nakon pet godina napušta RTL, Ana Radišić sada je spremna za nove početke na konkurentskoj televiziji

Punih pet godina bila je jedno od zaštitnih lica RTL-a, nakon čega se 34-godišnja voditeljica i novinarka Ana Radišić odlučila na promjenu. Potpisala je ugovor s HRT-om, gdje ćemo je, za početak, gledati kao natjecateljicu showa 'Zvijezde pjevaju', u kojoj je mentor Alen Đuras. Što će raditi nakon toga i koji su joj projekti ponuđeni, Ana Radišić za sada nije otkrila.

U velikom intervjuu za Večernji list otkrila je mnoge zanimljive stvari, među ostalim, da joj je najveća podrška u njezinom pjevačkom izazovu brat Zvonimir Radišić, koji je i sam glazbenik i kojem je prvom otkrila da će nastupati u showu 'Zvijezde pjevaju'. Kaže kako je sjajno reagirao i dao joj golemu podršku, a pružio joj je i najbolje savjete kako da bude što bolja.

Ana Radišić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

O odlasku s RTL-a i dolasku na HRT rekla je: 'Bilo koja promjena, a pogotovo rastank nije jednostavan. Provela sam sjajnih pet godina na RTL-u. Naučila puno, sazrela izrazito u profesionalnom aspektu, stekla divne kolege i prijatelje. HRT je mjesto o kojem sam, počevši svoju televizijsku karijeru na Kanalu Ri prije petnaest godina, sanjala. Prošla sam zaista 'školski' put i stepenice na koje sam ponosna. Spremna sam sada za nove izazove.'

  • +4
Zvijezde pjevaju 2023 Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Što će točno raditi na HRT-u, nije željela otkriti, dodavši tek da je trenutno fokusirana na 'Zvijezde pjevaju' te ide korak po korak. Iako je pjevanje za nju veliki izazov, sama smatra da izlaskom izvan zone komfora može samo rasti i napredovati, stoga unatoč strahu kojeg osjeća, Ana Radišić uvjerena je da će u cijelom tom procesu ipak i napredovati.