gušta na najjače

Ana Gruica Uglešić pokazuje koliko je zaljubljena u supruga, a pažnju je ipak više privuklo njezino fantastično tijelo u badiću

11.07.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Glumica i fitness instruktorica naveliko uživa u ljetnim radostima i rado svima pokazuje kako to izgleda. Nedavno je oduševila fotografijama ispod tuša, a sada i novom gdje se vidi trud vježbanja i rada na sebi. Vikend je provela na jugu Hrvatske, a nove objave na Instagramu su, očekivano, oduševile one koji je prate

Ana Gruica Uglešić proteklog vikenda se sa suprugom i prijateljima ukrcala na jahtu. Krenuli su put Dubrovnika gdje je glumica fotografijama i videima dočarala pravu party atmosferu i delicije u kojima su uživali.

Pala je i fotografija na kojoj zagrljena i sretna pozira sa suprugom Boranom, a poseban opis nije trebao jer fotografija govori više od riječi. Njezina savršena linija i utrenirano tijelo u prvom su planu.

'Ima tu snagu, bez kompleksa, prihvatiti me i ispred društva i obitelji kao svog ravnopravnog životnog partnera. Uistinu biti rame uz rame u svim odlukama. Čovjek je koji se ne srami da mu žena ima vlastito mišljenje. Baš zato sam u naša četiri zida pristala mu biti žena čak i u onom najstaromodnijem smislu. Potpuno posvećena obitelji. Patrijarhat koji sam sama odabrala u znak zahvalnosti za ukazano povjerenje i slobodu. Ne zato što moram, nego zato što to želim. To je samo jedna od lepeze kvaliteta kojih ima i kao čovjek i kao liječnik', nedavno je izjavila za tportal.

  • +4
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL