obiteljska idila

Ana Gruica Uglešić pokazala što je za nju sreća najveća

21.07.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Glumica i fitness trenerica osim atraktivnih fotografija sebe, nerijetko voli pokazati i kako izgleda njezin privatni život. Osim što je zadovoljna zbog poslovnih uspjeha, okružena je svojom velikom ali i obitelji supruga Borana Uglešića a svi se, sudeći prema fotografijama odlično slažu

Nije poznato koji je razlog okupljanja Gruica-Uglešić obitelji, ali fotografijom objavljenom na Instagram storyju Ana Gruica Uglešić je još jednom pokazala kako živi najmirnije i najispunjenije dane svog života, što je svojedobno izjavila.

Glumica će u kolovozu proslaviti drugu godišnjicu braka s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Sa svojim sugrađaninom glumica je odmah znala su dobitna kombinacija, jer su postali nerazdvojni. On je bio na njezinoj svakoj premijeri, obiteljskom slavlju, zajedno su Vespom proputovali Rim, a da se riječ o fatalnoj ljubavi govori činjenica da su se vjenčali u manje od godinu dana od početka veze.

Podsjećamo, Ana je u prvi brak ušla kao 27-godišnjakinja kada se udala za tri godine starijeg osobno trenera Dijana Jahjefendića, a brak im je potrajao tri godine. Nakon toga je 2014. godine doživjela sudbinski susret s Hrvojem Šalkovićem no i njihova sreća je također potrajala tri godine. U njoj su dobili i sinčića Marata Ivana. Danas su u odličnim odnosima.