KRAJ LJETA U RIMU

Ana Gruica s ekipom iz snova uživa u Italiji

04.09.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon što se s obitelji, sinčićem Maratom Ivanom i partnerom, spisateljem Hrvojem Šalkovićem, ovog ljeta nauživala diljem Dalmacije, glumica te diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa Ana Gruica je krajem kolovoza s prijateljima boravila u Grčkoj. Odmora joj nije bilo dosta pa je nakon toga otputovala i u Italiju

'Ekipa iz snova! Prijatelji i kraj ljeta u Rimu. Kuš bolje? Bogu hvala', napisala je glumica pored jedne od brojnih fotografija svoje nove ovoljetne destinacije, na kojoj pozira s prijateljima na jednom od najljepših trgova u Rimu, Piazzi di Spagna.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Ana Gruica je i na drugim fotografijama pokazala kako izgleda u noćnom provodu, kada posjećuje kulturne znamenitosti i zabavlja se, a maleni Marat, kojeg je dobila u vezi s Hrvojem Šalkovićem, nije viđen na objavama na Instagramu.

U godini najvećih profesionalnih izazova - u kojoj je bila natjecateljica showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', igrala jednu od glavnih uloga u predstavi 'Splićanke' te stekla diplomu na trogodišnjem studiju fitnesa i rekreacije na splitskom Kineziološkom fakultetu, članica Gradskog kazališta mladih iz Splita, gdje god se pojavi, podiže temperaturu svojom atraktivnom i dobro isklesanom figurom. Ne sumnjamo da je bilo tako i na sadašnjem putovanju.

Podnevno obraćanje Pape. ❤️🇮🇹🙏 #predivno #srcepuno #vatican #roma #italia

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Andiamo! ❤️🇮🇹 U unikatnoj @kaviy_couture suknji #rome #friends #havefun #italia #latronista

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Malo napuniti dušu... ❤️ #molitva #ljubav #mir #friends #relax @kaviy_couture

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on