ZABAVAN VIDEO

Ana Gruica našalila se na račun supruga

13.03.2017 u 15:41

Bionic
Reading

Ana Gruica nije izdržala, a da svoje pratitelje na Instagramu ne nasmije do suza, objavivši zabavan video svoga supruga Hrvoja Šalkovića koji je u samo tri sata pregledalo nešto više od tri tisuće ljudi

Otkako je svake nedjelje pratimo na malim ekranima u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', Ana Gruica ne prestaje izazivati pozornost javnosti. 

Iako gledatelji nisu previše oduševljeni njezinim izvedbama u spomenutom showu, manekenka se na Instagramu pohvalila zabavnim videom iz svog doma.

Snimila je supruga  Hrvoja Šalkovića kako komentira rezultate nogometnih utakmica te time dala do znanja da ne mari za negativne kritike javnosti o svojim transformacijama u showu u kojem sudjeluje, već uživa unutar svoja četiri zida u opuštenoj atmosferi.

Nakon prve emisije, u kojoj smo gledali njezinu transformaciju u Jennifer Lopez, zaradila je mnogo negativnih komentara, a njezina sinoćnja izvedba kultne pjesme 'Hit the Road Jack' Raya Charlesa ponovno je izazvala mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.

No glumica i manekenka ne da se smesti te nastavlja pozitivnim stavom zabavljati obožavatelje u četvrtoj sezoni ovog zabavnog showa, a da joj je i u obiteljskom okruženju izuzetno zabavno, pokazala je našalivši se na račun supruga u prikazanom videu.