nezaboravna uspomena

Ana Brdarić Boljat pozirala s osobom koja ju je davno oduševila: 'Normalno je da ja pamtim svaki trenutak tog snimanja'

02.11.2021 u 09:22

Bionic
Reading

Zbog prirode svog posla, novinarka, urednica i voditeljica na RTL Televiziji Ana Brdarić Boljat ima priliku upoznati i raditi s ljudima iz različite branše. Neki su na nju ostavili poseban utisak, a jedan od njih je definitivno i zagrebački glazbenik

Ana Brdarić Boljat odrasla je sam u Novom Zagrebu, u jednoj od najvećih 'zagrebačkih košnica' s armiranim betonom, Mamutici u Travnom. Njezini baka i djed bili su među prvim stanarima tog naselja. Osnovnu školu, kao i srednju završila je u Varaždinu, a studij u Zagrebu. Danas s obitelji - suprugom Markom Boljatom te djecom, sinom Antom i kćeri Cvitom, živi u Dubravi.

Zato ju je ponovni susret s Davorinom Bogovićem, 'dečkom' iz tog kvarta, posebno dojmio. 'Kakva legenda. Zadnji put vidjeli smo se u prošlom stoljeću, bio je to moj prvi intervju ikad odrađen. On je imao novi album i spot za pjesmu Moja voljena, a ja se tek upoznavala s televizijom. Normalno je da ja pamtim svaki trenutak tog snimanja, ali da je i on zapamtio taj zimski dan u zagrebačkoj Dubravi', opisala je fotografiju poznata RTL-ovka.

Već skoro 20 godina suvereno vlada televizijskim eterom, a dosadašnje uspjehe na poslu pratili su i oni u privatnom životu. 'Prije 20 godina napravila sam listu – s nje je sve ostvareno, osim sagraditi vikendicu i posjetiti Peru. Ne nadam se više ovom prvom, a što se tiče poslovnog plana – stvaram novu listu jer nisam ni sanjala da ću biti dio najboljeg televizijskog tima u zemlji', ispričala je Brdarić Boljat ranije za tportal.

  • +3
Ana Brdarić Boljat Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX