ODMOR NA JADRANU

Američki multimilijunaš stigao u Split: Na luksuznoj jahti uživa s gomilom golišavih cura

08.07.2020 u 17:51

Bionic
Reading

Dan Bilzerian, javnosti poznat kao samoprozvani kralj Instagrama i kocke uvijek u je krugu atraktivnih djevojaka, koje su ga dopratile i na njegovu novu avanturu po Jadranu

Američki multimilijunaš Dan Bilzerian predstavlja se kao glumac, kockar i kralj Instagrama, a široj je javnosti najpoznatiji zbog svojih svakodnevnih avantura s brojnim golišavim djevojkama.

Sve svoje zabave na kojima ne nedostaje eksplicitnih scena, ovaj playboy objavljuje javno pa su ga nekoliko puta već suspendirali s društvenih mreža.

No, Bilzerian se ne osvrće već nastavlja po svom. Ljeto 2020. je odlučio provesti ni više ni manje nego na našoj obali, a doputovao je u velikom stilu.

Prvo je privatnim zrakoplovom sletio u Europu, a potom višemetarskom jahtom doplovio u Split. Na njegovom plovilu ne nedostaje zabave, a društvo mu pravi odabranih desetak djevojaka koje dane provode u toplesima, oskudnim kostimićima, zabavljajući javnost, Dana te njegove muške prijatelje.

Gdje će se uputiti nakon Splita u kojem je trenutno i što će reći za našu obalu, ostaje tek vidjeti.

Dan Bilzerian inače je i kockar i velike novce je zaradio upravo igrajući poker. No, neki mu i zamjeraju kako se cijelo vrijeme hvali bogatstvom oca koji je nekada bio jedna od najvećih 'faca' na Wall Streetu. Djevojke koje poziraju s Danom uglavnom su manekenke, influencerice i porno glumice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌴

Objavu dijeli Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐌

Objavu dijeli Dan Bilzerian (@danbilzerian)