ALLISON MACK

Američka glumica uhićena zbog trgovanja ljudima: Ako je osude, iz zatvora neće brzo

21.04.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Uspješnu glumačku karijeru posljednjih je godina zamijenila zaluđenošću kontroverznim kultom Nxivm. Nakon što je prošlog mjeseca suosnivač istog optužen za trgovanje ljudima i prisiljavanja na prostituciju, iste optužbe sustigle su i glumicu Allison Mack, koja je uhićena

U vrijeme kada je početkom 2000-ih snimala seriju 'Smallville', nikome od snimateljske ekipe i glumaca nije palo ni na pamet, da će nekoliko godina kasnije, njihova kolegica Allison Mack biti uhićena zbog optužbi za trgovanje ljudima, kao članica kontroverznog kulta Nxivm.

Prema službenoj izjavi Državnog odvjetništva, 35-godišnja Allicon Mack optužena je za trgovinu ljudima, krijumčarenje, ali i da ih je prisiljavala da se bave prostitucijom. Ukoliko je optuže, glumici najpoznatijoj po ulozi Chloe Sullivan u seriji 'Smallville', prijeti najmanje 15 godina zatvora.

  • +3
Allison Mack Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve radnje, zbog kojih je Mack optužena, pripisuju se bandi Nxivm, čiji je suosnivač Keith Raniere, prošlog mjeseca optužen upravo zbog trgovanja ljudima i prisiljavanja na prostituciju.

Prema novoj optužnici, glumica je optužena da je pronalazila žene, idealne kandidate, kojima je prodavala priču kako će im biti mentor u ženskoj grupi kako bi mentalno ojačale, a sve je zapravo paravan za seksualno iskorištavanje istih.

Allison Mack Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

O kultu Nxivm, koji je osnovan 2003. godine, već se pričalo kada je nekadašnja glumica 'Dinastije' Catherine Oxenberg, optužila članove da su u njega namamili njezinu kćerku Indiju, koja im se pridružila 2011. godine. Oxenberg je rekla kako su njezinoj kćerki 'isprali mozak'.