Leighton Meester

Amar Bukvić o poznatoj 'tračerici': 'Uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda'

04.03.2022 u 16:58

Bionic
Reading

Amar Bukvić tijekom snimanja Netflixovog trilera 'The Weekend Away' našao se uz bok s poznatom 'tračericom' Leighton Meester. Glumac je sada otkrio kako je bilo na setu snimanja filma te kako je bilo surađivati s holivudskom zvijezdom

Film 'The Weekend Away' ,koji je jučer premijerno prikazan na Netflixu, velikim dijelom je sniman u Splitu.

'Mislim da je to jedna velika promocija našoj obali, iako se originalna radnja knjige po kojoj je sniman odvija u Portugalu', rekao je Amar za radio Ultra Split. Amar u filmu glumi policajca, a sudjelovanje u ovom projektu nazvao je ogromnim užitkom.

'Ogromna je razlika u produkciji i uvjetima, mislim, to je Netflix, jedna od najvećih platformi na svijetu. Tu su i holivudski glumci, ma sasvim drugi level,' rekao je Amar.

  • +4
'The Weekend Away' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Jedna od tih zvijezda koje Bukvić spominje je Leighton Meester, mnogima poznatija kao Blair Waldorf iz serije 'Tračerica'. Tijekom gotovo mjesec i pol snimanja svi su se dobro upoznali.

Izvor: Društvene mreže

'Bili smo k’o jedna obitelj svi. Leighton je super, potpuno normalna, uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda. I naravno da smo se sprijateljili i razmijenili kontakte jer smo zbilja usko surađivali. I Christina Wolfe, Ziad Bakri i Luke Norris, sa svima je bio užitak raditi i stvarno mogu reći da sam stekao puno novih prijatelja', rekao je Bukvić za show Ultra klub Ultre Split.

Amar Bukvić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL