opet je na putovanju

Aloha! Fotografijom u badiću Natali Dizdar se javila s Havaja

22.02.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Talentirana pjevačica s diplomama socijalnog pedagoga i psihoterapeuta stigla je sa zaručnikom, brokerom Williamom Pergeom u otočni raj i jednu od najpoznatijih destinacija na čitavom svijetu

Natali Dizdar je, već je mnogima poznato, strastvena ljubiteljica putovanja, a posebno su joj nedostajala za vrijeme strogih pandemijskih mjera te je sretna što sada opet može ići gdje god poželi. Nedavno je bila u Val Thorensu na skijanju a prije toga dulje vrijeme je boravila u Americi.

Rajske plaže, hula ples, zabava s vjenčićima od cvijeća su nešto u čemu će u društvu budućeg supruga Williama Pergea guštati na odmoru na Havajima. Fanovima i prijateljima se javila uz fotografiju s kojom poručuje: 'Aloha' (havajski izraz za mir, privrženost, ljubav i milost, a koristi se jednostavno kao pozdrav), a na kojoj nasmijana maše s plaže pored morske kornjače u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu.

Mnogi su pohvalili njezin fantastičan izgled, a neki se našalili i pitali pozira li to u donjem rublju. Natali je pratiteljima u Instagram pričama pokazala i da uživa uz šum valova, a fotografirala je i svog zaručnika koji se zabavljao skakanjem sa lijane. Inače, Natali je na tportalu najavila njihov veliki dan. 'Vjenčanje je malo dalje, ali ne predaleko. Bit će sljedeće godine i u Hrvatskoj', rekla nam je u listopadu prošle godine.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX