u gostima kod nikoline pišek

Alka Vuica: Ne bih preporučila ni jednoj ženi biti ljubavnica, znam o čemu govorim

24.11.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Naša kantautorica i književnica Alka Vuica gostovala u emisiji 'Donna' na UNA TV-u i u razgovoru s voditeljicom Nikolinom Pišek raspričala se o ljubavi te priznala kako se i ona našla u ulozi ljubavnice

Pjevačica i spisateljica Alka Vuica gostovala je na TV Uni u emisiji 'Donna' koju vodi Nikolina Pišek i sasvim otvoreno je pričala o vremenima kad je bila ljubavnica te je otvoreno priznala kako nijednoj ženi ne bi preporučila da bude ljubavnica.

'Ne bih preporučila niti jednoj ženi biti ljubavnica. Mislim, drago mi je da sam doživjela taj odnos i znam o čemu govorim, ali to je nešto stvarno nevjerojatno zastrašujuće. Mislim da je strast puno gora od ljubavi. To je potpuno ludilo! Ti ne znaš kad se sretnete hoćete li završiti u krevetu ili ćete se poubijati,' otvorena je rekla Alka gostujući u emisiji 'Donna'.

Na pitanje o ljubavnom statusu, Alka je rekla da trenutno radi na njemu. 'Što ste stariji, sve vam je potrebniji ljubavni život, prioriteti se mijenjaju. Važno je imati partnera i ostarjeti s nekim', rekla je, a zatim i ženama udijelila ljubavni savjet. 'Birajte partnere na svojoj razini: intelektualnoj, civilizacijskoj i emocionalnoj', mudro je rekla Alka.

  • +3
Alka Vuica Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX