BRAZILKA OPET ZAVODI

Alessandra Ambrosio pobjegla na Maldive i sve oduševila bikinijem koji slavi njezinu nevjerojatnu figuru

24.08.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Brazilski top model Alessandra Ambrosio jedva je dočekala svoj prvi službeni godišnji odmor izvan SAD-a u kojem živi već dugi niz godina. Panedemija ju je na neko vrijeme odvojila od putovanja, ali sada se zgodna brineta uputila na omiljenu tropsku destinaciju

Iako su putovanja izvan zemlje za sve građane SAD-a neko vrijeme bila nemoguća misija, izgleda da je supermodel Alessandra Ambrosio napokon odlučila iskoristiti svoje dvojno državljanstvo te se hrabro uputila na Maldive.

Atraktivna Brazilka većinu je ljeta provela u Kaliforniji, gdje živi već dugi niz godina. Bila je aktivna na popularnoj plaži Malibu gdje je dane provodila igrajući odbojku na pijesku i hvaleći se svojom nevjerojatnom figurom.

Međutim, sam kraj kolovoza, Alessandra je rezervirala za romantično putovanje sa svojim partnerom Nicolom Oddijem, s kojim je u vezi posljednje dvije godine.

Oddi je utemeljitelj talijanskog brend vunene odjeće Alanui, a već godinama posluje iz Los Angelesa. Zbog svog dugogodišnjeg rada u modnoj industriji, jako dobro zna kako uhvatiti pravi kadar svoje voljene te naglasiti sve njezine atribute.

Pokazao je to i tijekom njihova nova putovanja, kada je Alessandru ulovio u zlatnom bikiniju uz prekrasnu tirkiznu panoramu koju pružaju Maldivi.

'Ponovno sam na svom sretnom mjestu', pohvalila se Ambrosio ispod niza novih fotografija s odmora, a na kojima je do izražaja došla njezina planetarno popularna figura.

Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia