NE KRIJE RAZOČARANJE

Ogorčeni Alen Islamović uoči koncerta u Kanadi zaglavio na aerodromu s odbijenom vizom: 'Zašto baš ja?!'

13.10.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Kako je bilo najavljeno, Bijelo dugme održat će večeras veliki koncert u Torontu, na kojem zbog izvanrednih okolnosti neće sudjelovati Alen Islamovović. Pjevač je poslao ogorčenu poruku putem društvenih mreža i pokušao objasniti što se dogodilo

Nakon što je propustio koncert Bijelog dugmeta u Vancuveru, pjevač Alen Islamović neće biti na bini sa svojim kolegama ni na rasprodanom večerašnjem koncertu u Torontu. Organizatori koncerta objavili su kako će koncert bez obzira na nesretan splet okolnosti biti održan, no fanovi nisu oduševljeni.

A ni najmanje nije oduševljen Alen Islamović koji je već tri dana u zračnoj luci u Frankfurtu gdje pokušava riješiti papire za vizu kojom bi se odobrio njegov ulazak u Kanadu.

Bosanskohercegovački pjevač zbog problema s vizom nije se mogao ukrcati na zrakoplov, a onda se javio svojim obožavateljima putem društvenih mreža kako bi pokušao objasniti što se zapravo dogodilo.

‘Pozdrav svim prijateljima u Kanadi koji su toliko iščekivali koncert Bijelog dugmeta. Nažalost dogodilo se što se dogodilo. Danas je 13. listopada, pola 7 ujutro i opet tražim neku nadu i neki trenutak da će ta prokleta viza iz Kanade doći. Žao mi je, nismo bili dobro upućeni i organizirani te nismo dobili mnogo informacija da bismo izbjegli sve ovo što se dogodilo’, govorio je u videu vidno razočaran i tužan Islamović.

Potom je dodao: ‘Nažalost danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju, a nekima se otežava. Žao mi je, bit će neke druge prilike da sviramo s Bijelim dugmetom. Danas je takav svijet kojeg nam kroje neki drugi ljudi. Nemam riječi ni objašnjenja zašto baš ja.’

Organizator Gremy Concert na Facebooku je obavijestio obožavatelje da zbog 'određenih okolnosti' Alen Islamović nije mogao doputovati u Kanadu te da oni koji su kupili karte za Toronto, a ipak ne žele ići na koncert mogu dobiti povrat novca.

  • +3
Alen Islamović Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić