MATT DAMON:

'Ako ste željeli snimati u Trumpovoj zgradi, morali ste mu dati ulogu'

03.09.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Slavni glumac Matt Damon potvrdio je da je u zamjenu za dozvolu snimanja u svom hotelu Donald Trump tražio ulogu u filmu 'Miris žene'

Matt Damon nedavno je u intervjuu za The Hollywood Reporter rekao kako je trenutni predsjednik tražio ulogu u filmu 'Miris žene' u zamjenu za dozvolu snimanja u svom hotelu. Glumac nikad nije sreo Donalda Trumpa, no scena s Trumpom za 'Miris žene' bila je snimljena i zatim izbačena iz konačne verzije.

'Dogovor je bio da ako ste željeli snimati u jednoj od njegovih zgrada, morali ste mu dati ulogu. Martin Brest morao je dodati scenu u 'Miris žene' i potrošiti sat vremena snimanja na tu glupost. Donald Trump je ušetao, Al Pacino ga je oslovio – morali ste mu reći ime - i pozdravio, nakon čega je odšetao. Morate potrošiti malo vremena kako biste dobili dozvolu za snimanje scene, a zatim možete izrezati to iz filma. No, u 'Sam u kući 2', scena je ostala u filmu', rekao je Matt Damon.

Glumac Chris O'Donnell potvrdio je cijelu Damonovu priču kad je gostovao kod Conana O'Briena. S obzirom da je tijekom svog života Donald Trump skupio čak tri i pol minute uloga na malim i velikim ekranima, čini se kako je uistinu lako moguće da je istina kako je traženje uloge u zamjenu za dozvolu snimanja u njegovim zgradama nešto što je često radio.

Autor: YouTube

Producent Eric Kopeloff ima priču sličnu onoj koju su Damon i O'Donnell ispričali.

'Bilo je apsolutno apsurdno. Tražio je da ga se snimi iz određenog kuta, pod određenim svjetlom. Potpuni apsurd. Snimali smo sve te ljude, slavne osobe. Možete vidjeti filmove na kojima sam radio. Nikad, baš nikad nisam vidio nešto takvo. Niti najveće svjetske zvijezde nisu se tako ponašale', rekao je Eric Kopeloff.

Autor: YouTube