dobrovoljno se prijavio

Aerosmith otkazali nastupe, pjevač Steven Tyler otišao na rehabilitaciju: 'Užasnuti smo što smo tolikim ljudima priuštili neugodnost'

26.05.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Rock bend Aerosmith otkazao je dio svojih nastupa u Las Vegasu nakon što se frontmen Steven Tyler prijavio na liječenje ovisnosti o drogama, objavio je BBC

Steven Tyler je 'dobrovoljno ušao u program liječenja kako bi se usredotočio na svoje zdravlje i oporavak', priopćili su članovi benda.

Njegovi kolege iz benda naveli su da je Tyler bio na operaciji stopala kako bi se 'pripremio za pozornicu', ali ga je 'nužnost ublažavanja boli tijekom procesa' vratila ovisnosti.

'Nastavit ćemo s našim datumima za 2022., počevši od rujna, te ćemo vas obavijestiti o daljnjim novostima čim budemo mogli. Užasnuti smo što smo tolikim ljudima priuštili neugodnost, posebno našim najvjernijim obožavateljima koji često proputuju velike udaljenosti kako bi sudjelovali na našim nastupima', objasnili su članovi benda.

Aerosmith je trebao početi nastupati 17. lipnja. Otkazani su svi nastupi zakazani za lipanj i srpanj, ali je bend najavio da bi mogli nastupati već od rujna. Grupa se proslavila kao jedan od najvećih američkih rock bendova 1970-ih, s hitovima 'Sweet Emotion' i 'Dream On', prije nego što im se karijera srozala zbog droga i alkohola.

  • +4
Steven Tyler Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia