Prosinac 2017.

Advent u Maloj sceni!

05.12.2017 u 09:03

Bionic
Reading

Pridružite se adventskim predstavama u razdoblju od 2. do 22. prosinca u središtu Zagreba!

Predstave uz Svetog Nikolu i Djeda Mraza!

S posljednjim mjesecom u godini stižu nam i brojne radosti! Ovog prosinca počinje još jedan Advent u Maloj sceni i to uz 4 naslova i 13 izvedbi za uzraste od 1,5 do 15 godina. Nakon svake izvedbe Sveti Nikola i Djed Mraz djeci će dijeliti darove i učiniti im ove blagdane nezaboravnima.

Pridružite se adventskim predstavama u razdoblju od 2. do 22. prosinca u središtu Zagreba!

Advent u Maloj sceni dio je manifestacije Advent u Zagrebu Turističke zajednice Grada Zagreba.

Najnoviji naslov za najmlađe (1,5+)

Krenuli su prilično veselo, nije nedostajalo uzbuđenja niti iskrenog osmijeha od uha do uha.

Nastavljaju u srijedu (6.12.) u 18 sati na Dan Svetog Nikole i to s 'Pričom o VELIKOM i malom' Kristine Gavran nakon kojih Sveti Nikola dijeli darove. Njihovo kazalište jedino je u Hrvatskoj koje producira predstave za najmlađe, od 1,5 do 5 godina, stoga ne propustite najnoviju priču o veličinama, oblicima i brojevima, ali i o neobičnom prijateljstvu!

Isti naslov možete pogledati i u nedjelju (10.12.) u 10, 12 i 17 sati, a nakon predstave stiže najbolji Djed Mraz u gradu koji će mališanima dijeliti poklone i priuštiti im nezaboravne uspomene.

Za djecu (5+) i cijelu obitelj

Topla priča o iskrenom prijateljstvu raznježit će sve ljubitelje životinja u duhovitoj i edukativnoj predstavi 'pazi.mazi.voli.' Dine Vukelić i Nine Horvat, a na programu je u subotu (16.12.) u 10 u 17 sati.

Višestruko nagrađivana 'Muka malog vuka' Renata Baretića, Davora Šunka i Brune Margetića priča je ispunjena avanturama, popraćena razigranim glazbenim brojevima i sjajnim glasovnim mogućnostima glumaca koja kroz likove iz tradicionalnih bajki ukazuje na različitosti na koje svatko ima pravo. Predstavu svakako pogledajte u nedjelju (17.12.) u 10 i 17 sati.

Advent će zatvoriti u petak (22.12.) u 18 sati uzbudljivim lektirnim naslovom 'Debela' Silvije Šesto, predstavom koja ne prestaje žariti i paliti posljednjih 10 godina i koja je ovog listopada obilježila 400. izvedbu. Oduševit će djecu i mlade od 9 godina naviše!

Sve termine održavanja izvedbi pogledajte na internetskim stranicama, a ulaznice svakako požurite rezervirati online ili telefonski na (01)4683352 jer su neki termini već rasprodani.