KANAL FOX

5 godina emitiranja

27.10.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Povodom 5 godina kanala FOX - specijaliziranog televizijskog kanala poznatog po emitiranju najboljih i najgledanijih američkih serijala, FOX je organizirao veliki party 25. listopada u Pivani

Povodom 5 godina kanala FOX - specijaliziranog televizijskog kanala poznatog po emitiranju najboljih i najgledanijih američkih serijala, FOX je organizirao veliki party 25. listopada u Pivani, za sve svoje poslovne partnere, kolege, predstavnike medija te predstavnike marketinškog i televizijskog svijeta. Sve uzvanike partya pozdravio je Miro Bižić, AD sales Director Croatia te Regional Senior Vice President of FNG, gospodin Krassimir Nikolov. Voditelj i naš najpoznatiji komičar Ivan Šarić koji je veliki fan Marvelovih junaka, oduševio je sve uzvanike party-a, kao i dolazak Gorana Bogdana koji je odigrao glavnu ulogu u serijalu “Posljednje Pantere”, emitiranom na kanalu FOX Crime.

Najmlađi kanal FNG grupacije, sa svojih 5 godina u Hrvatskoj, poznat je po emitiranju najboljih američkih serijala i to premijernih naslova pod krilaticom “Premijerno na      FOX-u“. Vođeni time, gledatelji su ove godine premijerno odgledali novu sezonu dugoočekivanog serijala ‘Zakon braće’, a svoju 100. epizodu u sklopu 8. sezone doživio je serijal ‘Živi mrtvaci’. Najnovije predstavljen naslov koji je oduševio publiku je serija ‘Nadareni’ snimljena u suradnji s Marvelovim studijem, a donosi priču o mutantima od kojih smo neke već upoznali kroz X-Men serijal istog redatelja, Briana Grazera.