ralph fiennes

Iznenadni posjet slavnog holivudskog glumca Zagrebu

08.06.2017 u 14:01

Bionic
Reading

U zagrebačkom Velvet Caffeu održana je press konferencija Teatra Ulysses, kojom su najavili 17. po redu kazališnu sezonu na Brijunima. Osim domaćina, Rade Šerbedžije i Lenke Udovički, glumica Katarine Bistrović Darvaš i Ksenije Marinković novinarima se obratio i Duško Ljuština, a nakon završetka govora u prostorije je ušetao holivudski glumac Ralph Fiennes, iznenadivši sve prisutne

Ravno dvije minute trajao je posjet slavnog holivudskog glumca Ralpha Fiennesa zagrebačkom Velvet Caffeu, u kojem se održavala press konferencija Teatra Ulysses. Samo najuuži krug ljudi znao je da se on trenutno nalazi u Zagrebu, stoga je iskoristio priliku da se dođe pozdraviti s Radom Šerbedžijom i Lenkom Udovički, s kojima je prošlo ljeto surađivao s predstavom 'Richard III'.

  • +13
Ralph Fiennes u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Ove godine publika ga, na veliku žalost, neće imati prilike gledati na Brijunima, a koji je razlog njegovog posjeta Zagrebu nije poznato, budući da je glumac, nakon što se izljubio s domaćinima, kratko pozirao okupljenim fotografima, ušao u kombi zagrebačkih registracija i udaljio se iz centra grada.

Budući da nije bio dio press konferencije, te je u Velvet došao isključivo privatno, Ralph Fiennes, poznat i po ulogama u 'Engleskom pacijentu', 'Schindlerovoj listi' i 'Harry Potteru', gdje je glumio Lorda Voldemorta te mnogim drugim, nije davao nikakve izjave okupljenim novinarima.

Ralph Fiennes u Velvet Caffeu Izvor: tportal.hr / Autor: tportal