NOVI POČETAK

Poput grčke božice: Gisele Bündchen nakon razvoda zabljesnula na crvenom tepihu

14.12.2022 u 21:12

Bionic
Reading

U rodnom Brazilu, slavna Gisele Bündchen imala je prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako je u listopadu odlučila razvesti se od Toma Bradyja, proslavljenog igrača američkog nogometa, nakon 13 godina braka

Bivša Viktorijina anđelica i jedna od najuspješnijih manekenki s početka milenija u brazilskom Sao Paulu sudjelovala je na svečanoj večeri povodom jubilarne, 60. godišnjice draguljarnice Vivara za koju je prošle godine snimila kampanju.

  • +5
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata brazilska ljepotica tim je povodom zablistala poput grčke božice, u zlatnoj haljini plisiranog kroja s potpisom lokalnog dizajnera Reinalda Lourença.

Sa ukrštenim naramenicama i zavodljivim izrezom na području trbuha, spomenuta kreacija posebno je laskala manekenskoj figuri slavne 42- godišnje ljepotice.

Uz frizuru visokog konjskog repa, Gisele je svečano izdanje prigodno naglasila zlatnim kompletom nakita uz detalj zlatne torbice clutch.  

Na svečanoj proslavi 60. godišnjice draguljarnice Vivara pojavila se još jedna bivša Viktorijina anđelica, 32- godišnja Brazilka Lais Ribeiro.