T-MOBILEOV PARTY

Zvjezdani piknik u Boćarskom domu

25.05.2009 u 12:22

Bionic
Reading

T-Mobile je obiteljskim piknikom u Boćarskom domu proslavio drugi rođendan Flex Obitelji, a slavlje su uveličale brojne poznate osobe te korisnici usluge

U T-Mobileovu pikniku uživali su, uz mnogobrojne korisnike, Danijela Trbović sa sinom, Luka i Petra Nižetić, Marijana Batinić, Maja Vučić s kćeri, Marko Tolja, Zlata Muck, Ivanka Mazurkijević, Barbara Kolar i duhoviti Antimon. Ljetno vrijeme iskoristili su za druženje i pravu obiteljsku razonodu.

Povodom drugog rođendana T-Mobile je korisnicima Flex Obitelji, popularne usluge namijenjene obiteljima koja omogućuje razgovore po cijeni od 0 kn/min unutar obitelji, poklonio i nove pogodnosti u ponudi. Svi koji do 30. lipnja 2009. godine potpišu ugovor na 24 mjeseca za bilo koji od Flex Obitelj tarifnih modela, dobivaju 6 mjeseci besplatnog korištenja jedne od dodatnih opcija po vlastitom izboru – Unlimited, Poruke, web'n'walk M ili Najdražih sedam.

Tako oni koji se odluče za opciju Unlimited mogu razgovarati po cijeni od 0 kn/min unutar T-Mobile mreže. Opcija Najdražih 7 korisnicima omogućuje 50 posto povoljnije razgovore sa sedam odabranih brojeva iz bilo koje mobilne i fiksne mreže u Hrvatskoj, opcija Poruke slanje 300 besplatnih SMS i/ili MMS poruka mjesečno unutar T-Mobile HR mreže, dok opcija web'n'walk M uključuje 150 MB prometa mjesečno za pristup internetu putem mobilnog uređaja.

'Naš cilj je biti lider u osobnom i poslovnom povezivanju. Uvođenjem usluge Flex Obitelj korisnicima smo omogućili da komuniciraju s članovima obitelji bez razmišljanja o troškovima. Tako smo popularan model iz poslovnog svijeta Flex Team prije dvije godine preslikali i na obitelj, što se pokazalo vrlo uspješnim. U skladu sa sloganom 'Živjeti zajedno' svim grupama korisnika omogućujemo da za 0 kn/min komuniciraju s onima koji su im važni, bilo da je riječ o obitelji, prijateljima ili kolegama', izjavio je direktor Sektora za marketing privatnim korisnicima T-Mobilea.