PATRICIA HEATON

Zvijezda 'Raymonda' iskreno o svojim estetskim operacijama: 'Zadovoljna sam efektima filera i botoxa'

17.05.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Američka glumica Patricia Heaton (60), najpoznatija po ulozi Debre Barone u popularnoj seriji 'Svi vole Raymonda', za razliku od drugih showbizz kolegica ne krije činjenicu da je koristila usluge plastične kirurgije

Majka četvero djece kaže kako se podvrgnula estetskoj korekciji trbuha i povećanju grudi te kako joj je to dalo samopouzdanje.

'Imala sam četiri carska reza, a u svakoj trudnoći sam se jako udebljala. To vas potpuno promijeni. Odlučila sam napraviti rekonstrukciju trbuha i nisam požalila. Nakon toga sam se puno bolje osjećala i dobila sam injekciju samopouzdanja', rekla je glumica.

  • +5
Patricia Heaton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Patricia kaže i da je zadovoljna efektima filera i botoxa, ukoliko uspijete izgledati i dalje kao da ste ista osoba.

'Jako volim beauty proizvode, a nemam ništa protiv filera i botoxa. Naravno, ako izgledate kao vaša poboljšana varijanta', rekla je 60-godišnja glumica koja je glumila i u seriji 'Usred ničega ('The Middle') od 2009. do 2018.

Bitno je, dodaje, ne pretjerivati. 

'Glumice koje su pretjerale s tim zahvatima, vremenom mogu imati sve manje ponuda jer počinju izgledati čudno, a kamere su nemilosrdne i sve registriraju', kaže Patricia koja je 2001. godine dobila nagradu Emmy za ulogu u popularnoj seriji o obitelji Barone.

Inače, sa suprugom Davidom Huntom ima četiri sina Josepha (20), Johna (23), Daniela (19) i Samuela (24).