GEORGIE HENLEY

Zvijezda 'Kronika iz Narnije' u slatkoj mini-haljini

30.11.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Georgie Henley dobro je poznata svim ljubiteljima 'Kronika iz Narnije', a u tom popularnom filmskom serijalu od 2003. godine tumači ulogu Lucy Pevensie

Simpatična Georgie ove je godine napunila 15 godina, a na nedavnoj je dodjeli britanskih nagrada za najbolja showbusiness ostvarenja u kategoriji za najmlađe gdje je bila jedna od prezentera zadivila svojim novim odraslim lookom. Georgie je za tu svečanu odjenula decentnu crnu mini-haljinu, a s lepršavom mladenačkom frizurom izgledala je ljupko, ali i elegantno, sasvim u skladu sa svojim godinama.

Dodjela nagrada održavala se u Londonu, a među ostalim prezenterima bili su i Gary Barlow, nogometaš Jermaine Jenas, Matthew Lewis iz filmskog serijala o Harryju Potteru, Chloe Moretz ('Kick-Ass') i mnogi drugi.

Kada su prije sedam godina filmaši započeli potragu za glumcima za film Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar prvo su odabrali upravo Georgie za ulogu jedne od sestara Pevensie.

Sve o najnovijem nastavku Kronika iz Narnija 'Plovidba broda Zorogaza' prema knjizi C. S. Lewisa saznajte na našoj podstranici.