MAKNITE SE OD NJEGA

Znakovi koji govore da on uopće nije spreman za brak

16.05.2014 u 14:20

Bionic
Reading

Postoje znakovi koji jasno otkrivaju da on nije spreman za brak. Uočite ih na vrijeme i planirajte djelovanje...

U vezi ste već neko vrijeme, sviđa vam se, želite nešto ozbiljnije, ali niste sigurni kako on gleda na to. Neki muškarci jednostavno nisu spremni za brak i to nema nikakve veze s vama. Jednostavno su takvi i ne se morate kriviti za to. Je li vaš muškarac takav? Ovo su znakovi koji otkrivaju da nije spreman za brak.

Ne može donijeti velike odluke

Njegov otpor prema braku ne mora imati nikakve veze s vama. Ako se ne može odlučiti u mnogim poslovnim i privatnim situacijama, vjerojatno još nije upoznao sebe pa se samim time nije spreman ni skrasiti.

Kada govori o budućnosti, ne spominje vas

Za 10 godina želi biti šef u svojoj tvrtki, planira kupiti mali brod, a volio bi posjetiti i Indiju. Ako ni u jednom od svojih planova ne spominje vas, znači da ne računa na vas u budućnosti. Zvuči grubo, ali bolje da to doznate na vrijeme.

Ne pita za vaše dugoročne ciljeve

Ako vas nikada ne pita gdje se vidite za pet godina ili koje ciljeve u životu želite dostići, vjerojatno vas još uvijek ne doživljava ozbiljno. Ni sam još uvijek ne vjeruje da ćete biti par na duge staze.

Ne podnosi dobro konflikte

Neki muškarci ne znaju se nositi s konfliktima, sastavnim dijelom života. Umjesto komunikacije, oni se zatvaraju, šute ili pak počinju vikati i optuživati. Ako prepoznajete takvo ponašanje kod svog muškarca, znajte da on još uvijek nije spreman za brak.


Izbjegava vašu obitelj

Ako izbjegava druženje s vašom obitelji ili je uopće ne želi upoznati, onda vjerojatno ne želi veće povezivanje s vama, a to je znak da ne možete računati na njega na duge staze.

Ne sviđaju mu se vaši prijatelji

Prihvaćanje vas znači i prihvaćanje ljudi koji su vam važni. Ako se on nikako ne može natjerati da prihvati vaše prijatelje te često ružno govori o njima, zapravo se ne želi ni potruditi. A to pak znači da nije spreman ozbiljnije se obvezati vama.

Često vas kritizira

Prigovara li vam zbog odjeće? Kritizira li vašu hranu? Omalovažava li vaš posao? Ako primjećujete da vas često kritizira, to znači da nije zadovoljan ni sam sa sobom. Takav muškarac nije spreman za brak i od njega ne možete dobiti ništa dobro.