andie macdowell

Zna kako se nose sijede: Slavna glumica ima savršen stajling za srebrne pramenove

25.05.2024 u 13:31

  • +3

Andie MacDowell

Izvor: Ostale fotografije / Autor: canva, CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

U spoju sa srebrnom haljinom i šljokicama, sijedi pramenovi izgledaju iznimno elegantno i nevjerojatno mladoliko

Andie MacDowell godinama je poznata kao jedna od slavnih glumica koja nema baš nikakvih problema sa starenjem i svojom sijedom kosom. Dapače, s ponosom je ističe te nosi u spoju sa stajlinzima koji su nepresušno vrelo inspiracije za zrelije dame.

Slavna glumica na crvenom tepihu u Cannesu zablistala je u haljini koja je kao stvorena za nošenje na sijedu kosu. Naime, nosila je srebrni dizajn optočen zlatnim šljokicama te krem dugačkim rukavima koji su čini savršen spoj s njenom prirodnom bojom kose.

  • +6
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Vinnie Levine / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovim je dala sjajan primjer za modnu kombinaciju svima koji žele izvući maksimum iz svojih srebrnih pramenova jer je njihovo nošenje na komade u efektnoj i toliko elegantnoj metalik boji uvijek dobitan spoj.

Majka holivudske miljenice Margaret Qualley istaknula je sijedu kosu u raspuštenim, glamuroznim valovima te ih uskladila sa zagasitom bordo nejasnom ruža i minimalnim makeupom.

Srebrne pramenove na istoj je prigodi naglasila i uvijek elegantna Helen Mirren, koja je blistala u laskavoj ljubičastoj haljini asimetričnog dizajna, a u kojem joj je malotko mogao dati 78 godina.

  • +2
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia
sve osim nogometa