ZANOSNA LATINA

Zna kako istaknuti obline: Sofia Vergara u pripijenoj bijeloj haljini oličenje je seksepila

26.06.2018 u 15:31

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara viđena je u društvu supruga Joeija Manganiella na ulicama Los Angelesa. Zaljubljeni golupčići izašli su na večeru u poznati sushi restoran na Beverly Hillsu te su se svo vrijeme u javnosti držali za ruke i izmijenjivali nježnosti. Lijepa zvijezda 'Moderne obitelji' još jednom je dokazala zašto slovi za jednu od najzgodnijih žena današnjice, plijeneći pozornost u maloj pripijenoj haljini

Najplaćenija televizijska glumica današnjice Sofia Vergara svo slobodno vrijeme nastoji provesti sa suprugom i glumcem Joeijem Manganiellom. Zaljubljeni golupčići odlučili su se posvetiti sebi i izaći na romantičnu večeru u jedan poznati sushi restoran na Beverly Hillsu. I dok se Manganiello odlučio za ležerniji sportski stajling, odjenuvši traperice, majicu, tenisice i jaknu, Vergara je zablistala u nešto elegantnijem izdanju.

Slavna ljepotica i po mnogima jedna od najzgodnijih žena na svijetu za spoj je odjenula pripijenu bijelu haljinu midi kroja i dugih rukava s potpisom dizajnera Helmuta Langa. Uska haljina do izražaja je dovela glumičine zavodljive obline i savršeno proporcionalnu figuru pješčanog sata.

  • +7
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa glumica često odabire odjeću koja laska njezinoj figuri i naglašava obline, a kako je i sama jednom prilikom priznala, zbog bujnih grudi često ima problema kod odabira haljina, pa se u njezinom ormaru uglavnom mogu pronaći upravo haljine sličnog kroja.

Seksi haljinu lijepa Vergara je upotpunila natikačama na punu petu s plutenim potplatom i prozirnim gornjištem od PVC-a te popularnim modelom torbe s potpisom modne kuće Chanel. Umjesto elegantnih valova, kosu je ovog puta odlučila nositi isfeniranu na ravno.

Iskopiraj stajling Sofije Vergare: