PREDVODNICA TRENDOVA

Zna kako ih nositi: Ako je ona isfurala ove čizme onda to znači da ćemo ih uskoro viđati posvuda

04.01.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Poput Belle Hadid, američka 'it' djevojka Hailey Bieber danas se smatra jednom od najvećih predvodnica trendova pa se ono što odjene s razlogom prati s velikom pozornošću

Na zimskom odmoru u omiljenom skijalištu slavnih i bogatih, Hailey Bieber s članicama klana Kardashian- Jenner privlačila je posebnu pozornost.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njezini outfiti na crvenom tepihu i izvan njega neiscrpna su inspiracija za milijune žena, a na ulicama Aspena servirala ih je nekoliko, s čizmama za koje Vogue tvrdi da ćemo u narednim mjesecima viđati posvuda.

Crno izdanje, u kojemu je uočena 31. prosinca, začinila je parom pufastih čizmi s glomaznim potplatom, a riječ je o modelu s potpisom luksuzne modne kuće Loewe.

Predstavljen u sklopu aktualne kolekcije brenda i u prodaji po cijeni od tisuću eura, ovaj model priklanja se rastućem trendu pufastih čizmi nalik bucama koji je do većeg izražaja došao prošle godine kada je modna kuća Louis Vuitton lansirala model Pillow koji, kao što mu naziv sugerira, izgleda poput jastuka.

Silueta čizmi s potpisom modne kuće Loewe neodoljivo podsjeća na njezine bomber jakne koje su posljednjih tjedana isfurale brojne trendsetrice, a među njima i Hailey Bieber.

Podstavljene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije