ljetni hit

Zlatne sandale: Stvorene da podignu baš svaki stajling, ali i naglase preplanule noge

08.07.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za neophodnim ljetnim modnim dodatkom koji ćete nositi kako ove sezone, tako i nekoliko narednih, investirajte u par zlatnih sandala. One savršeno zaokružuju svaki ljetni look, a uz to ističu preplanule noge

Teško da ijedan par obuće u ljetnom razdoblju može zamijeniti zlatne sandale. Jednostavno sjajno pristaju svakom ljetnom looku, dajući mu dozu elegancije i glamura, a uz to sjajna boja ističe ono što ljeti obožavamo – preplanuli ten.

U ljetnim mjesecima je sjajna, lagano brončana koža jedan od najljepših beauty trikova. Stoga je doista teško ne pasti u iskušenje i ne obuti par otvorenih sandala sa sjajnim zlatnim remenčićima. Trakice, remenčići, čvorovi, ukrasi i detalji u zlatnoj boji stilski prizivaju razdoblja baroka i rokokoa.

Zlatne sandale s potpeticom u kombinaciji s nježnim, neutralnim ili nude tonovima daju vrlo prozračan izgled. Topli metal sjaji i zahvaljujući kombinaciji prirodnih boja djeluje sofisticirano. Sasvim drugačiji učinak ima kada se ljetne zlatne cipele kombiniraju s jarkim bojama, poput zelene ili limunski žute.

Crnom se pak nikada ne može pogriješiti, čime se potvrđuje jedna od najklasičnijih kombinacija: zlatne sandale kombiniraju se s metalnim torbicama, naušnicama, pa čak i dodacima za kosu.

Kakve zlatne sandale odabrati?

Izbor je doista šarolik, a u ponudi brojnih brendova moguće je pronaći zlatne sandale za svaku prigodu. Tu su ravni modeli s remenčićima, idealni za svakodnevne stajlinge te savršeni za nošenje uz traperice i kratke hlače. Nakon njih dolaze na red sofisticirane štikle s malom petom jer izduljuju figuru, pri tome ne štedeći na udobnosti.

Isprobajte i block verziju, zlatne sandale s četvrtastom potpeticom, prikladne uz hlače i midi haljine. Modele uglavnom karakteriziraju vrlo dugačke vezice i pleteni detalji. Natikače su pak postale pravi kompromis za one koji traže modele za nošenje od jutra do večeri. Elegantna i svestrana, zlatna verzija savršena je kada se pakirate za produženi vikend.

Među ljetnim sandalama ističu se minimalističke varijante - tanki remenčići i metalik vezice - koje mogu biti ukrašene dekorativnim elementima posuđenim iz svijeta nakita: kristalnim narukvicama, leptirićima i srcima apliciranim za ukrašavanje cipela. Njihov dizajn osmišljen je kako bi podigao čitav look.

  • +21
Zlatne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo