JELENA PERČIN:

'Život u Konavlima za mog bi supruga bio kazna'

26.08.2011 u 09:14

Bionic
Reading

Glumica Jelena Perčin broji zadnje trenutke odmora i opuštanja u Konavlima i ne veseli se užurbanom ritmu zagrebačkih ulica

Svako ljeto poželi da u rodnom kraju može ostati koji dan dulje, a i njena kćerkica Lota nema ništa protiv, otkrila je Jelena za Ekran. Dodala je da njena malena djevojčica uživa svaki trenutak, a zbog nje je nakon porođaja odbijala sve uloge dok se nije osjećala spremnom opet glumiti.

Zbog tih joj je razloga nakon duljeg vremena prva uloga bila u seriji 'Najbolje godine', a ulogu lezbijke Lade u filmu Irene Škorić '7seX7' prihvatila je iz znatiželje, da vidi kako će se snaći

'Meni je to bili zanimljivo i intrigantno i morala sam isprobati samu sebe. Bilo je to dobro i zanimljivo iskustvo', rekla je Jelena i ispričala kako joj majka nije bila oduševljena tom ulogom i govorila kako uvijek mora dizati prašinu.

Jelena bi s Lotom u Konavlima ostala i po nekoliko mjeseci, čak im ne bi bio problem preseliti se tamo. No ipak će ostati u Zagrebu jer bi suprugu Kristijanu život u Konavlima bio poput kazne.