Cetaphil

Zimski vodič za savršenu kožu: Doc. dr.sc. Ivana Prkačin, specijalist dermatologije i venerologije donosi savjete za njegu kože

20.12.2023 u 13:46

Bionic
Reading

Saznajte kako spriječiti 5 znakova osjetljivosti kože uz Cetaphil

Osjetljiva koža može se očitovati na brojne načine i kao odgovor na brojne okidače. To znači da se potrebe njege osjetljive kože mogu uvelike razlikovati od osobe do osobe. Sveobuhvatno istraživanje znanosti o koži dovelo nas je do prepoznavanja 5 znakova koji su uobičajeni među osobama s osjetljivom kožom, a s dolaskom hladnih mjeseci dolazi i izazov suhe kože. Suhoća, nadraženost, grubost, osjećaj zatezanja i slabljenje kožne barijere predstavljaju 5 osnovnih znakova osjetljivosti kože, a specijalistica dermatologije i venerologije Doc. dr.sc. Ivana Prkačin u videu nam donosi savjete za očuvanje zdrave i sjajne kože tijekom hladnijih mjeseci uz Cetaphil.

CETAPHIL Zimski vodič za savršenu kožu: Doc. dr.sc. Ivana Prkačin Izvor: Društvene mreže

O Cetaphilu:

Brend Cetaphil i njegovi proizvodi za osjetljivu kožu uživaju povjerenje već više od 70 godina. Neprestanim provođenjem strogih kliničkih ispitivanja stječu reputaciju # dermatološki ispitane njege za osjetljivu kožu u SAD-u i ostalim zemljama širom svijeta. Danas je Cetaphil dostupan u više od 70 zemalja diljem svijeta i u ponudi ima širok asortiman proizvoda za svakodnevnu njegu kože, od čistača i hidracijske njege do proizvoda za bebe i rješenja za razna stanja osjetljive kože.

Više informacija o proizvodima pronađite na: https://www.cetaphil.hr/

Pratite nas na Instagramu https://www.instagram.com/cetaphil_hrvatska/